Csapatunk képtára

August 20th, 2011 by | Print

Mikivel megalapítottunk egy Flickr groupot, melynek neve “2. Bodnár Gábor Cserkész Csapat”, ez csapatunk hivatalos képtára.

Kövesd a linket a képtárhoz!

Piwigo keptar: http://boston-cserkesz.org:65000/piwigo/

Annak aki csak nézegetni akarja, kövesd ezt a linket!

Cserkész gyerekek, fiatalok, szülők, támogatóink, mindannyian feltehetitek fotoitokat a képtárunka – sőt nagyon szeretnénk ha feltennétek a képeiteket! Ez azért is remek lenne, mert akkor nem kellene nekünk mindig mindenkihez szaladgálni, és fényképekért kuncsorogni.

Az alábbi pár lépést kell megtennetek hogy a közelmúltban készült képeitek hozzánk kerüljenek:

  1. Ha már van Flickr oldalad, akkor ugorj a 3. pontra.
  2. Regisztrálj magadnak egy ingyenes Flickr oldalt (www.flickr.com).
  3. Töltsd fel képeidet a saját Flickr oldaladra (Upload Photo & Video). Az ingyenes oldal korlátozásai ellenére nagyon sok képet tudsz feltenni havonta. Ha fényképezőgéped nagy felbontású képeket készít, akkor hasznos lehet ezeket kisebbre átméretezni a feltöltés előtt. Web oldalon 600×800-as felbontás elegendő.
  4. Csatlakozz a csapat képtárához (Join Group). A csatlakozási kérelmedet Miki kapja meg, ha ő elfoglalt akkor keress meg engem, hogy gyorsan engedélyezni tudjuk a belépésedet.
  5. A saját Flickr oldaladon levő képekből válassz ki fotokat, és add hozzá a képtárhoz (Add to Group Pool). Egyszerre 6 képet adhatsz hozzá a képtárhoz, több kép esetén ezt a lépést ismételni kell. Kérlek válogasd meg hogy mely képek illenek a csapat képtárába, mind darabszámra, mind pedig tartalomra vonatkozóan!

Annak ellenére hogy az ingyenes Flickr oldaladon csupán 200 kép látszik, ha már hozzáadtad a fotot egy group poolhoz, akkor onnét nem tűnik el! Ezért ne töröld a régi képeket!

Kérlek ne küldj e-mailben képeket a tiszteknek, kövesd ezt a módszert hogy fotoid felkerüljenek a csapat képtárába!

Köszönjük hozzájárulásodat, ha kérdésed van, fordulj hozzám!

JM

Kopasz Sas / Kornél

P.S.

Elképzelhető hogy az 5. lépés után mások még nem látják fotoidat a képtárban – csak te magad. Ez általában néhány nap alatt helyrejön. A késlekedés oka az hogy a Flickr alkalmazottai ellenőrzik vajon a feltett képek “biztonságosak-e”.