Gratulációk

August 21st, 2011 by | Print

Kedves Szulok es Ifjusag,

Sikeresen vett reszt a bostoni cserkeszcsoport a fillmore-i taborban.

Kiscserkesz orsvezetoi kepesitest szerzett: Badics Dori, Badics Emi, Fogarasi Domos es Pitlik VIki Kiscserkesz segedtiszti fokozatot szerzett: Rezes (Gyenge) Adrienn Nagycserkesz orsvezetoi kepesites szerzett: Erdosy Daniel es Romhanyi Daniel. Kulon elismeres illeti Gyurcsan Ferit, aki harmadmagaval vezette a Kiscserkesz (7-9 evesek) mintatabort es a bostoni babszinhazat “vilaghirre vitte”   valamint: Erdosy Danielt, aki a fiu orsvezetok kozott a tabor soran a legmagasabb osszpontszamot erte el a tiz napon at pontozott gyakorlati es elmeleti szamok soran.

Koszonjuk minden szulonek, aki elengedte a taborba a gyermeket, biztos vagyok benne, hogy jo elmeny volt nekik ez a nyar is. Kulon koszonet azoknak a szuloknek, akik a visszaut soran carpooloztak es a taborzaraskor eleredt monszun-szeru esovel dacolva, MOSOLYOGVA! segitettek a hazafuvarozasban.

Jovore, veletek, ugyanitt!

A kicsiknek pedig meg hatravan a pennsylvaniai tabor – hajra! Az orsvezetok nezzek meg postaladajukat, ma kuldtem mghivot az evkezdo megbeszelesre, Polgar Mariannek hazanal aug 20-an delutan 1-3 kozott.

Jo nyarat meg!

Miki __._,_.___