Bostoni Kiscserkész Kirándulás – 2011 JUNIUS 4-5

January 10th, 2011 by | Print

——————————–

FIGYELEM: KISCSERKÉSZ KIRÁNDULÁS ELHALASZTVA A KEDVEZŐTLEN IDŐJÁRÁS MIATT!!!

ÚJ IDŐPONT: JÚNIUS 4-5.

———————————

Kedves kiscserkesz szulok!

Jo baratunk, a New England-i idojaras, beleszolt a tervunkbe. A nehany napja tarto esozes elorelathatolag meg hetvegeig folytatodni fog, igy ugy erezzuk, hogy nem tudnank a 35 kiscserkeszunknek es 50-fos taborunknak olyan szintu elmenyt nyujtani, amilyet mindenkeppen szeretnenk nyujtani.

Remenykedve a jobb idojarasban es abban, hogy ket hetig csak nem esik az eso, a kiscserkesz tabort igy elhalasztjuk a kovetkezo alkalomra, ami junius 4-5.-re esik. Ugyanolyan idobeosztas szerint, Boskola utan 1 orakor tervezunk indulni, ugyanoda, a Willard Brook State Forest Camping-be.

Legyetek szivesek jelezzetek vissza, hogy gyereketek tud-e jonni akkor, ez fontos minel hamarabb, mert csak ket hetunk van arra, hogy atszervezzunk mindent, amit at kell szervezni.

Most szombaton igy rendes cserkeszet lesz Boskola utan.

Jo munkat,

Feri es Carolina

 

 

 

Ezen az oldalon találhattok bővebb információt a 2011-es kiscserkész kirándulásról. Gyakran látogassatok el erre az oldalra, amint friss információnk van, rögtön feltesszük ide.

Telefonszámok:

 • Feri:  603-854-0562
 • Carolina: 857-205-5318

A jelentkezési lapot innen tölthetitek le: KiscserkeszEngedelyLap_04_03_2011

Ideje: 2011. június 4-5.

Helye: Willard Brook State Forest Camp
595 Main Street
Townsend MA 01474

A park hivatalos honlapja: http://www.mass.gov/dcr/parks/northeast/wilb.htm

Ízelítőül:

Program : Kint játszás, természeti séta, portyázás, kézügyesség, tábortűz, mese, népdalozás és Jurtázás illetve sátorozás

Találkozás: Boskola után 12:00-kor

Indulás: Ebéd után (kb. 13:00-kor)

Elhelyezés: A fiatalabbak (struktúrális) jurtában, a nagyobbak sátrakban. A camping csak nekünk lesz nyitva ebben az időpontban.

Étkezés: A gyerekek kapnak szombaton ebédet, uzsonnát, és vacsorát. Vasárnap reggelit és tízórait.

Kirándulás vége: 10:30-kor vasárnap lehet felvenni a gyerekeket; ha nem alszanak ott, akkor 9:00-kor szombat este

Mi maradjon otthon: Elektromos játékok, rágógumi, édesség, egyéb étel

Kinek szól ez a kirándulás? Minden kék és pöttyös nyakkendős bostoni (kis)cserkésznek. Minden csapat-, raj- és őrsvezetőnek.

Bővebb információ: A csapat website-ján (www.boston-cserkesz.org), valamint email-ben.

Tábordíj: $20.00 dollár

 

Felszerelés:

 • Kényelmes ruha (tréning nadrág, melegítő, stb.), hosszú nadrág, pulóver, esőkabát (poncho), bakancs/tornacipő, váltás cipő (ha esetleg vizes lenne az egyik), gumicsizma
 • Hálózsák (30-50 F-es jó), foam matrac (nem airbed, az nem férne be a sátorba!), párna, egy (!) plüss állat alváshoz, pizsama
  A Hangya, a Majom, a Mókus és a Tigris őrs tagjainak nem kell matrac, mivel ők ágyon fognak aludni a jurtában! Mindenki más hozzon matracot.
 • Fogkefe/fogkrém, hajkefe-fésű, mindez egy tisztasági zacskóban, törölköző – fürdés nem lesz, mosakodás igen
 • Cserkész ing,  nyakkendő, nyakkendő gyűrű, szombaton délben ebben legyen a cserkész
 • Váltás zokni (2 pár a hátizsákban, egy a gyereken), alsónemű  (2 a hátizsákban, egy a gyereken), váltás póló (2 a hátizsákban)
 • Vizes kulacs — nem kell nagy, hogy ne legyen nehéz. Célszerű, ha a gyerek magára tudja akasztani vagy egy oldal-hátizsákba bele tudja tenni a túra idejére.
 • Napolaj, szúnyogriasztó spray
 • Sapka (Baseball sapka vagy hasonló)
 • Elemlámpa
 • Hátizsák vagy utazótáska, amibe mindez belefér, kivéve a foam matrac, azt hagyjátok külön, hogy az autókba könnyebb legyen bepakolni
 • Gyerekülés, ha nem ti szállítjátok a gyereket
 • Nevet nem árt a nagyobb dolgokba beleírni
 • Csajka: lapostányér, mély nyeles edény (nem teflon), bögre, kés, villa, kanál, törlőkendő, egy zsák vagy szatyor amiben ezek elférnek (ez lehet házilag varrott és a név belehímezve, vagy valami egyszerűbb kistáska). Ezek beszerezhetőek a Walmart-ban, Targetben, stb.
  Kb. így nézne ki: 

  Csajka